Introfoto-dames

Wedstrijdverslag ADC / The Athlete’s Foot VC Sittardia dames 1

Zaterdag 23 september: de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.
We zijn met 5 dames overgebleven: Carmen, Caroline, Quinty, Inge en Joke.
Aangevuld met Linda, Renee en Nuria vanuit dames 2 en Britt en Anke vanuit Horn zijn we met 10 meiden/dames die er veel zin in hebben. Met onze nieuwe trainer/coach Jo, voorzien van kauwgoms😉 verzamelden we om 18.30 in Urmond. De voorbereiding is wisselend verlopen en we zijn nog niet helemaal op elkaar ingespeeld, maar wat we zeker wel hebben is gezelligheid, enthousiasme, werklust en heel veel plezier. Kortom ingredienten voor een leuk seizoen met de aftrap in Urmond.
We hebben niks te verliezen vandaag en lekker ballen was het devies. Met dit goed in de oren geknoopt begonnen we de eerste set. Goede servicedruk, goede passing, goed blok en harde aanvallen afgewisseld met mooie prikballen (ze waren echt heel mooi Caro) zorgden voor een duidelijke winst van de eerste set. In de tweede set en het begin van de derde set was de servicedruk een stuk minder en werden alle onderdelen net iets slordiger uitgevoerd waardoor we ons hoge niveau niet helemaal konden vasthouden, maar we bleven gaan en vechten als een team. Halverwege de 3de set pakten we de draad weer op en wisten we weer dichterbij ADC te komen. De vierde set was onze serve, pass en scorend vermogen weer terug en wonnen we vrij duidelijk. Op naar de vijfde. Alhoewel we vantevoren tevreden waren geweest met dit resultaat wilden we er toch meer uithalen. De 5de set begonnen we met een aantal foutjes waardoor we het lastig hadden. Het vervolg van de set bleven we goed bij maar konden we ADC helaas niet meer inhalen. Een 3-2 verlies, maar met het gevoel van winnaars stapten we van het veld. Daarna bleek ook nog dat we een puntje meer gemaakt hebben 100 om 101. Dit levert geen extra punten op maar is wel leuk om te weten. We hebben als team een mooie pot neergezet, we hebben hard gewerkt en veel goede dingen laten zien. Dit biedt veel perspectief voor dit seizoen.
Een voor allen, allen voor 1! KABOEM!